16 december 2016

Met deze 8 kerstcadeau tips zit je altijd goed bij je familie

Leestijd: 2 minuten

Hartstikke leuk hoor, die decembermaand. Maar een kerstcadeau kopen voor je oom, moeder, broer, zus (of zelfs allemaal) is lastig als je niks voor die persoon weet te verzinnen. Daarom: put inspiratie uit deze lijst vol met kerstcadeau tips!

De webshop van Cre8

Hier vind je een sieraad voor je moeder en een originele lamp voor je broer. Heb je jonge nichtjes of neefjes in de familie? Cre8 maakt ook gepersonaliseerde naampuzzels. Mooi detail: jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt maken de producten. Een mooie gedachte in aanloop naar Kerst, nietwaar?

Een fietslamp als kerstcadeau?

Dit klinkt misschien lame als kerstcadeau, maar de fietsverlichting van Pixio werkt door middel van een geïntegreerd zonnepaneel! Je monteert het lampje permanent op je fiets en de zon doet de rest. Geen gedoe meer met lampjes die gejat worden of kapot gaan. Finally!

WeWood

Zonnebrillen en horloges doen het altijd goed bij iedereen in de familie. En al helemaal als ze nét even anders zijn. De producten van WeWood worden gemaakt van resthout. Voor elk verkocht exemplaar wordt trouwens een boom geplant. Tot nu toe al 300.000!

Fello Familie Agenda App

Say hello to Fello. De nummer 1 familie agenda om samen voor iemand te zorgen. Makkelijk en gratis!

Bier

Dit kerstcadeau is er natuurlijk een voor alle broers, ooms, vaders en zwagers in de familie. Maar let op, het is niet zomaar bier! Joris Hoebe vangt regenwater op en brouwt daar pils van. Dat is nog eens een mooi verhaal voor aan de bar!

De webshop van Radbag

Als je op zoek bent naar een gekke gadget, scroll dan even door de webshop van Radbag. Van een kattenspaarpot voor je nichtje tot een robotgestuurde stofbal voor je vader. Crazy!

Koffie of thee

Voor de ware tea lovers in de familie moet je een keer langs bij T’s, een theebar in Amsterdam. Je hoort waar de thee vandaan komt en je kunt het speciaal laten inpakken. T’s heeft alleen (nog) geen webshop. Toch liever koffie? Dan heb je aan Simon Lévelt een goeie, al sinds 1817 the place to be! Maar liefst 50 verschillende bonen voor 9 verschillende zetmethodes.

Fotomozaïek

Dit is voor de vrouwen in de familie. Je kunt bij MyMoza een mozaïek laten maken van heel veel kleine foto’s. De kleine foto’s vormen samen één grote foto, it’s all about the details! Dat staat natuurlijk geweldig aan de muur bij je moeder.

360 Verhalen

Dit bordspel kun je met z’n tweeën spelen, maar beter trommel je de hele familie op. Doel van het spel is dat je met elkaar herinneringen ophaalt. Verhalen van heel lang geleden, van nu en alles daar tussenin. Het bord bepaalt het onderwerp van je verhaal, bijvoorbeeld ‘schaamte’. Welke sappige anekdote komt bij jou naar boven?

Sjoske Cornelissen Redacteur Als journalist krabbelt Sjoske graag mooie verhalen op. Voor Fello schrijft zij tips&tricks om het leven van families makkelijker en leuker te maken!

Say hello to Fello. De nummer 1 familie agenda om samen voor iemand te zorgen. Makkelijk en gratis!

Fello Familie Agenda App