10 augustus 2017

Aangepaste vakantie: zorgeloos op reis

Leestijd: 2 minuten

Je knapt op van een welverdiende vakantie. Een nieuwe omgeving ontdekken, ver weg van thuis. Even niks aan je hoofd en doen waar je zin in hebt. Eens in de zoveel tijd op vakantie gaan is eigenlijk gewoon noodzakelijk. Maar voor veel mensen brengt het juist veel gedoe met zich mee. Kun je overal terecht met een rolstoel? En welke locaties zijn geschikt voor ouderen?

Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties (NBAV)

Iedereen verdient een vakantie, daar twijfelt niemand aan. De NBAV heeft daarom een speciaal keurmerk in het leven geroepen waarvoor reis- en vakantieorganisaties in aanmerking kunnen komen. Organisaties met een keurmerk voldoen aan een aantal strenge kwaliteitseisen, zoals goede voorlichting en communicatie, perfecte zorg en een heldere prijsstelling. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Senior Vakantie Plan

Deze reisorganisatie organiseert vakantiereizen in binnen- en buitenland voor senioren. Tijdens de reis wordt rekening gehouden met voorzieningen die van belang kunnen zijn voor mensen met een hogere leeftijd. Alles wordt geregeld en je gaat met een gezelschap van minimaal 15 en maximaal 30 personen op reis. Tijdens het boekingsproces is veel aandacht voor persoonlijke wensen. Ook als je minder vitaal bent, is een reis via Senior Vakantie Plan geschikt.

Fello Familie Agenda App

Say hello to Fello. De nummer 1 familie agenda om samen voor iemand te zorgen. Makkelijk en gratis!

Seniorenreizen

Deze organisatie biedt ook volledig verzorgde reizen in binnen- en buitenland aan. Voor mindervaliden, mensen in een rolstoel of met rollator en voor mensen die dagelijks hulp, begeleiding of verzorging nodig hebben.

Picture Vakanties

Er is veel meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt. Picture Vakanties heeft een groot internationaal aanbod van aangepaste vakanties en vakanties met extra zorg. Denk aan aangepaste accomodaties, dagjes uit en compleet georganiseerde reizen.

Handicamp Outdoor

Wil je graag een keer kamperen? Handicamp Outdoor organiseert vakanties in binnen- en buitenland. Je gaat met een kleine groep en krijgt goede begeleiding. Reizen doe je met de Handicamper, een reuzencamper die voorzien is van alle aanpassingen.

Fijne vakantie!

Sjoske Cornelissen Redacteur Als journalist krabbelt Sjoske graag mooie verhalen op. Voor Fello schrijft zij tips&tricks om het leven van families makkelijker en leuker te maken!

Say hello to Fello. De nummer 1 familie agenda om samen voor iemand te zorgen. Makkelijk en gratis!

Fello Familie Agenda App