24 september 2020

Sylvia werd via Fello geholpen met het aanvragen van een Pgb

Leestijd: 4 minuten

In de nieuwe service van Fello staan we mantelzorgers bij door hen te koppelen aan een zorgprofessional. Deze mantelzorgmakelaar duikt in jouw vraagstuk, geeft overzicht, wijst de weg en neemt ook daadwerkelijk taken uit handen. 

We spraken Sylvia Croque, die door makelaar Wilbert werd geholpen.

Hoe zag je situatie eruit voordat je contact had met Wilbert?

Ik zorg met 8 broers en zussen voor onze moeder. We stonden voor de opgave om voor haar thuiszorg te gaan regelen via een PGB.

Waar liep je tegen aan?

Ik wist dat die aanvraag moeilijk ging worden, want het is namelijk een heel ondoorzichtig terrein. Ik zocht daarom een sparringpartner die thuis is in elke vorm van PGB en die me kon helpen met het goed formuleren van de aanvraag.

Hoe heb je ons gevonden?

Ik gebruik de Fello agenda app en zag daar een advertentie voor deze service. Ik heb me aangemeld en werd via hen gekoppeld aan Wilbert.

Wat heeft het je opgeleverd?

Met Wilbert hebben we alle opties door genomen en zijn zo tot een goed persoonlijk plan gekregen. Ik ging met een goed gevoel het aanvraagtraject in. We zitten nu midden in het proces en hebben net het keukentafelgesprek gehad. Nu is het afwachten hoe de gemeente reageert op mijn plan. Het sparren met een onafhankelijk persoon die weet waar hij het over heeft, heeft echt bijgedragen.

Ben je tevreden?

Ik ben zeker tevreden. Ik ben heel blij met hoe het er nu voorstaat en dat ik via Fello geholpen ben. Het maakt voor mij wel uit met wie je zo’n traject ingaat. Je moet echt een klik hebben met de mantelzorgmakelaar. Ik vond het heel prettig om via Fello met een mantelzorgmakelaar in contact te komen.

Wil jij ook geholpen worden met het aanvragen van een  Pgb, of loop je tegen andere problemen aan bij het zorgen voor je naaste? Kijk dan eens op de pagina van deze nieuwe service.

 

Niet langer zoeken naar de juiste regelingen

  • Direct weten op welk (financiële) hulp jij recht hebt, ook in jouw gemeente
  • Wij zorgen voor een makkelijkere route naar de juiste instantie
  • Minder stress omdat jij sneller de juiste informatie hebt.
Fello Familie Agenda App

Esmee van Tilburg Marketing communicatie adviseur Esmee werkt bij coöperatie DELA en is daar verantwoordelijk voor Fello. Ze is continu bezig om de app zo goed en mooi mogelijk te maken.

Say hello to Fello. De nummer 1 familie agenda om samen voor iemand te zorgen. Makkelijk en gratis!

Fello Familie Agenda App