9 december 2016

Fello manifest

Leestijd: 1 minuut

Ontdek de kracht van families

Elke dag opnieuw staan ze klaar voor een familielid. De miljoenen mooie mensen in ons land die we mantelzorgers noemen. Maar elke dag wordt het zwaarder voor ze. Al dat geregel zorgt voor veel stress. Vooral als een familie moeilijk samenwerkt en de familiezorger niet om hulp durft te vragen. Daar komt nog bij dat de overheid zich steeds meer terugtrekt.

We moeten goed zorgen voor onze mantelzorgers. Zodat zij goed kunnen zorgen voor hun familieleden. Fello wil de kracht van families aanwakkeren. Door het leven van de familiezorger overzichtelijker te maken. Zodat families beter samenwerken. Zodat zorg beter geregeld en verdeeld wordt. Zodat de familiezorger er niet meer alleen voor staat. En zodat deze mooie mensen niet meer worden geleefd door de rompslomp rond zorg, maar alle aandacht kunnen geven aan de zorg zelf.

Esmee van Tilburg Marketing communicatie adviseur Esmee werkt bij coöperatie DELA en is daar verantwoordelijk voor Fello. Ze is continu bezig om de app zo goed en mooi mogelijk te maken.

Say hello to Fello. De nummer 1 familie agenda om samen voor iemand te zorgen. Makkelijk en gratis!

Fello Familie Agenda App