App

Da’s jammer. Meestal kun je dit oplossen door de app opnieuw op te starten.

 • In iOS: open de app, voor zover dat lukt. Druk nu twee keer op de home button: die ronde knop onderaan je iPhone of iPad. Swipe de Fello app naar boven om ‘m te sluiten. Probeer daarna Fello opnieuw te starten en in te loggen.

 • In Android: apps afsluiten is in elk apparaat weer anders. Maar vaak is het de rechterknop of twee keer klikken op de home button. Probeer daarna Fello opnieuw te starten en in te loggen.

 • Op je computer: ga naar de browser, waar app.getfello.com staat. Klik op je rechtermuisknop en selecteer herladen of reload. Daarna kun je weer inloggen.

Helaas. Het klopt dat de Fello app niet werkt op iPhone 4. De laatst ondersteunde iOS versie op iPhone 4 is iOS 7. Fello werkt vanaf iOS 8.

Je kunt Fello ook gebruiken in de browser (log hier in). Dit zal op de iPhone 4 waarschijnlijk niet soepel werken, maar mocht je bijvoorbeeld een computer of laptop hebben kun je zonder problemen meedoen met je groep. Ook als de anderen wel de app gebruiken.

Dat kan aan een aantal dingen liggen. Hier heb je een paar oplossingen:

 • Gebruik je een ander e-mailadres dan waarmee je je account hebt aangemaakt? Check je inbox en zoek het eerste of tweede mailtje dat je van Fello hebt gekregen. Kijk even naar welk e-mailadres we de bevestiging van je registratie hebben gestuurd. Met dit e-mailadres kun je inloggen bij Fello.

 • Heb je na het aanmaken van je account wel je e-mailadres bevestigd? Om veilig te werken met Fello en om je privacy te beschermen, dien je dit binnen 30 dagen te doen. Check je inbox en zoek het mailtje met het onderwerp ‘Welkom bij Fello’. Klik op de grote roze knop met ‘bevestig je registratie’. Je kunt nu aan de slag met Fello.

 • Heb je op je apparaat een oude browser die Fello niet ondersteunt? Dat komt zelden voor. En helaas hebben we hier geen oplossing voor.

 • Heb je wel verbinding met het internet? Fello heeft internet nodig om te kunnen werken.

Klik hier voor een nieuw w4chtw00rd. Vul even je e-mailadres in en alles komt goed. Geen mailtje ontvangen? Check dan ook even je spamfolder.

In dat geval kun je twee dingen doen:

 • Ben je uitgenodigd met het e-mailadres waarmee je bent geregistreerd bij Fello? Mooi! Dan kun je

  gewoon inloggen zoals je dat gewend bent. In Fello kun je namelijk met meerdere groepjes meedoen. En je kunt heel makkelijk wisselen van groep door op het menuknopje linksboven te klikken.

 • Heeft iemand je uitgenodigd met een ander e-mailadres dan waarmee je bent geregistreerd? Vraag dan even aan deze persoon om je nog ’n keer uit te nodigen. Maar dan met het e-mailadres dat je al gebruikt voor Fello. Een andere oplossing: registreer je nog ’n keer bij Fello met dit nieuwe e-mailadres. Je kunt dan vervolgens je oude, huidige account heel makkelijk toevoegen aan je groep. Kijk anders ook even bij ‘Ik wil wisselen van e-mailadres. Hoe doe ik dat?’

Oeps. Sorry. Op dit moment kunnen we niet in één keer je e-mailadres omzetten. Dat komt omdat we je privacy en veiligheid beschermen met ‘toegangstokens’. Dat zijn unieke codes die gekoppeld zijn aan het e- mailadres waarmee je bij ons bent geregistreerd.

Wil je toch wisselen van e-mailadres? Stuur jezelf dan een uitnodiging op dit nieuwe e-mailadres. Dat werkt zo:

 1. Log in met je huidige e-mailadres en ga naar je groep.
 2. Klik bovenin het scherm op de naam van je groep.
 3. Je zit nu in je groepsinstellingen. Verstuur een uitnodiging door het nieuwe e-mail te registreren.
 4. Gelukt? Dan kun je nu je oude e-mailadres uit je groep verwijderen.

Log in bij Fello en ga naar je groep. Klik bovenin het scherm op de naam van je groep. Je zit nu in je groepsinstellingen. Hier kun je familie en vrienden uitnodigen. Iedereen krijgt van ons een keurig mailtje met uitleg over Fello. In dat mailtje staat dan ook hoe ze bij je groep kunnen komen.

Zorg kan altijd beter. En Fello ook. Daarom proberen we constant de app voor je te verbeteren. Met elke update werkt Fello nog beter. We raden je dan ook aan om elke update even te installeren. Via de App Store of via de Play Store. Daarna kun je Fello weer gebruiken zoals je dat al deed. Maar dan nu met nog meer gemak.

Voor Windows hebben we geen app, maar wel een mobiele website. En da’s eigenlijk net zo makkelijk. Ga op je Windows-Phone naar onze website. Log even in of registreer je als nieuwe gebruiker. Je kunt dan zonder problemen meedoen met je groep. Ook als de anderen wel de app gebruiken.

No problem! Je kunt Fello ook gebruiken op je computer. Ga naar onze website. Log even in of registreer je als nieuwe gebruiker. Je kunt dan zonder problemen meedoen met je groep. Ook als de anderen wel de app gebruiken.

Hoe meer helpende handjes hoe beter! Je mag zelf bepalen hoe je Fello gebruikt. Dus je mag zelf weten wie je uitnodigt voor je groep.

Ook professionele handjes zijn van harte welkom in je groep. Je mag zelf bepalen hoe je Fello gebruikt. Dus je mag ook zelf weten wie je uitnodigt voor je groep. Fello werkt al met vele professionals samen. Zoals Buurtzorg, Cello, Middin, Lelie Zorggroep, Careyn, Marente en Pieter van Foreest. Ze maken allemaal gebruik van Fello en zijn erg enthousiast over onze dienst.

Fello maakt gebruikt van een strenge beveiligde omgeving. Maar toch raden we het uitwisselen van medische gegevens af. Meer weten? Lees dan hier even onze gebruiksvoorwaarden en ons privacyreglement.

Je vindt de foto functie als je in een chat zit, links onderin bij het + knopje.

Het is mogelijk om alle afspraken waar je zelf op aanwezig staat automatisch te laten syncen met een eigen agenda. De functie zit een beetje verstopt onder “Je gegevens” in het menu en dan bij “Je agenda abonnement”. De link die je daar krijgt kun je gebruiken voor een ‘calendar subscription’ in verschillende agenda applicaties. Hoe dit werkt is per agenda applicatie verschillend, bij Google Calendar kan het bijvoorbeeld een paar uur duren voordat wijzigingen zichtbaar zijn.

Ja! Wij noemen dat ‘exporteren’. Hoe je dat doet lees je in de vraag hierboven.

Maar natuurlijk! Dit zit een beetje verstopt. Als je op de groepsnaam drukt, opent zich een scherm. Daar vind je alle groepsleden.

Via de Fello app kun je inderdaad kennis maken met Senior Service. In de toekomst kun je zelfs direct hulp inroepen via Fello. De Senior Service medewerkers verzorgen gezelligheid, een autoritje of hulp in huis. Je kunt met alle vragen terecht. Een vast gezicht in en om uw huis wanneer u het nodig heeft.

Dit zit een beetje verstopt. Log in bij Fello en ga naar je groep. Klik bovenin het scherm op de naam van je groep. Je zit nu in je groepsinstellingen. Hier kun je familie en vrienden uitnodigen. Iedereen krijgt van ons een keurig mailtje met uitleg over Fello. In dat mailtje staat dan ook hoe ze bij je groep kunnen komen.

Voorwaarden

Absoluut! Fello is super veilig en super privé. Bovendien hebben we onze app zodanig gebouwd dat alleen jij toegang hebt tot de zorggroep. We werken namelijk met ‘toegangstokens’. Dat zijn unieke codes die gekoppeld zijn aan het e-mailadres waarmee je bij ons bent geregistreerd. Meer weten? Lees dan hier even onze gebruiksvoorwaarden en ons privacyreglement.

Onze kleine lettertjes in het groot:

 • Alleen jij en de mensen die je uitnodigt kunnen berichten lezen in je groep.
 • Fello verkoopt geen persoonlijke gegevens aan derden.
 • Fello maakt altijd gebruik van een beveiligde internetverbinding (https).

Meer weten? Lees dan hier onze complete gebruiksvoorwaarden. Als je je registreert voor Fello en je e-mailadres bevestigd, ga je met deze voorwaarden akkoord.

We vinden je privacy heel belangrijk! Wil je precies weten wat we met je persoonsgegevens doen? Dus welke gegevens we gebruiken, hoe we ze gebruiken en waarvoor? Lees dan even ons privacyreglement.

Dat kun je lezen in ons privacyreglement. Daar staat precies in wat we doen met je persoonsgegevens. Dus welke gegevens we gebruiken, hoe we ze gebruiken en waarvoor.

Over Fello

Dat klopt! In september 2015 hebben we onze naam veranderd naar Fello. Leuker toch?

Het begon allemaal met ons eigen ontwerpbureau in Delft: De Wortel van Drie. Op een goede dag kwamen we in aanraking met mantelzorg. Een van onze moeders werkt namelijk als wijkverpleegkundige. Via haar kregen we te horen hoe zwaar mantelzorg is. En voor welke enorme uitdagingen deze familiezorgers staan. We waren zo geschrokken dat we besloten een handje te helpen. Als echte webdevelopers kwamen we op het idee om een app te maken. En zo werden we de trotse ouders van Fello.

Een groot deel financieren we zelf. We zijn Fello namelijk gestart vanuit ons eigen ontwerpbureau: De Wortel van Drie. De founders van Fello hebben op dit moment vol eigenaarschap over Fello. Dat betekent dat we volledig gemachtigd zijn om beslissingen te nemen.

Een ander deel wordt gefinancierd door externe partijen. Denk daarbij aan sponsors zoals TOP Delft. In 2014 deden we mee met de Delft Design Challenge. TOP Delft heeft ons toen gekroond tot winnaar.

Een jaar later wonnen we met de Mobiles for Good Challenge weer een prijs. De Vodafone Foundation beloonde ons toen met een flink geldbedrag én een intensieve training.

Op dit moment investeert ontwerpbureau Fabrique heel veel kennis en kunde in Fello.

En last but not least hebben we ook veel te danken aan de Achmea Foundation en Social Enterprise NL. Zij hebben ons in 2016 uitgeroepen tot een van de winnaars van HeldCare. En ook dat leverde ons een flinke investering en intensieve training op.

Fello was in 2016 één van de winnaars van het HeldCare programma (een wedstrijd van Achmea Foundation en Social Enterprise). Mede door Zilveren Kruis (onderdeel van Achmea) hebben we de Fello app kunnen uitbreiden. We zijn heel blij dat we hierdoor functionaliteiten als het versturen van foto’s gratis kunnen aanbieden aan iedereen. Er vindt in deze samenwerking geen informatie- of dataoverdracht plaats. Je hoeft dus niet bang te zijn dat anderen nu toegang krijgen tot jouw gegevens. Je privacy blijft geheel intact, fijn toch?

Een ontwerpbureau met vestigingen in Delft, Amsterdam en Rotterdam. Fabrique is een van de beste ontwerpbureaus van Europa. Kijk maar even op hun website. Of lees hier meer over Fello.

Hoe meer helpende handjes, hoe beter! Daarom werken we onder andere samen met:

 • Pieter van Foreest (pilot klant)
 • Lelie zorggroep (pilot klant)
 • Fabrique (ontwerpbureau)
 • Vodafone Foundation (funding + training)
 • Achmea Foundation (funding + begeleiding)
 • Social Enterprise NL (funding + begeleiding)
 • Mezzo (kennis)
 • Innoleaps (training)
 • KPMG (Fello’s voorloper was talentvolle eHealth startup)
 • TOP Delft (funding)
 • IBM (sponsoring servers)
 • Alzheimer Cafe’s (spreker)

Een lijstje om trots op te zijn! Fabrique is trouwens de enige partij die met aandelen deelneemt in ons bedrijf.

In de Dynamohal in Delft. Een stukje Rijksmonument! Het pand is gebouwd in 1903 en onlangs volledig gerenoveerd. Het adres is Professor Snijdersstraat 5, 2628 RA Delft.

Wat leuk! Dat kan natuurlijk. Je kunt dan het best contact opnemen met Elien (elien@getfello.com).

Staat de oplossing er niet bij? Of heb je een andere vraag?

Bel ons op 085 303 62 96
Of stuur een e-mail naar support@getfello.com

 

Fello B.V.
Prof. Snijdersstraat 5
2628 RA Delft

Kvk: 65698177
Btw: NL856220772B01
Bank: NL78 INGB 0007 2907 85

Gebruiksvoorwaarden
Privacyreglement
Cookiebeleid