App

Da’s jammer. Meestal kun je dit oplossen door de app opnieuw op te starten.

 • In iOS: open de app, voor zover dat lukt. Druk nu twee keer op de home button: die ronde knop onderaan je iPhone of iPad. Swipe de Fello app naar boven om ‘m te sluiten. Probeer daarna Fello opnieuw te starten en in te loggen.

 • In Android: apps afsluiten is in elk apparaat weer anders. Maar vaak is het de rechterknop of twee keer klikken op de home button. Probeer daarna Fello opnieuw te starten en in te loggen.

 • Op je computer: ga naar de browser, waar app.getfello.com staat. Klik op je rechtermuisknop en selecteer herladen of reload. Daarna kun je weer inloggen.

We ondersteunen actief de meest recente en een-na-laatste besturingssystemen, voor iOS zijn dat iOS 11 en iOS 12, voor Android Nougat (7) en Oreo (8). De kans is groot dat Fello ook werkt op oudere besturingssystemen, maar we leveren hiervoor geen support. Mocht je tegen problemen aanlopen, probeer dan eerst je besturingssysteem te updaten naar een zo recent mogelijke versie.

Je kunt Fello ook gebruiken in de browser (log hier in). Dit zal op een oudere iPhone waarschijnlijk niet soepel werken, maar mocht je bijvoorbeeld een computer of laptop hebben kun je zonder problemen meedoen met je groep. Ook als de anderen wel de app gebruiken.

Dat kan aan een aantal dingen liggen. Hier heb je een paar oplossingen:

 • Gebruik je een ander e-mailadres dan waarmee je je account hebt aangemaakt? Check je inbox en zoek het eerste of tweede mailtje dat je van Fello hebt gekregen. Kijk even naar welk e-mailadres we de bevestiging van je registratie hebben gestuurd. Met dit e-mailadres kun je inloggen bij Fello.

 • Heb je na het aanmaken van je account wel je e-mailadres bevestigd? Om veilig te werken met Fello en om je privacy te beschermen, dien je dit binnen 30 minuten te doen. Check je inbox en zoek het mailtje met het onderwerp ‘Welkom bij Fello, bevestig je aanmelding’. Klik op de grote roze knop met ‘bevestig je aanmelding’. Je kunt nu aan de slag met Fello.

 • Heb je op je apparaat een oude browser die Fello niet ondersteunt? Dat komt zelden voor. En helaas hebben we hier geen oplossing voor.

 • Heb je wel verbinding met het internet? Fello heeft internet nodig om te kunnen werken.

Klik hier voor een nieuw wachtwoord. Vul even je e-mailadres in en alles komt goed. Geen mailtje ontvangen? Check dan ook even je spamfolder.

In dat geval kun je twee dingen doen:

 • Ben je uitgenodigd met het e-mailadres waarmee je bent geregistreerd bij Fello? Mooi! Dan kun je

  gewoon inloggen zoals je dat gewend bent. In Fello kun je namelijk met meerdere groepjes meedoen. En je kunt heel makkelijk wisselen van groep door op het menuknopje linksboven te klikken.

 • Heeft iemand je uitgenodigd met een ander e-mailadres dan waarmee je bent geregistreerd? Vraag dan even aan deze persoon om je nog ’n keer uit te nodigen. Maar dan met het e-mailadres dat je al gebruikt voor Fello.

Oeps. Sorry. Op dit moment kunnen we niet in één keer je e-mailadres omzetten. Dat komt omdat we je privacy en veiligheid beschermen met ‘toegangstokens’. Dat zijn unieke codes die gekoppeld zijn aan het e- mailadres waarmee je bij ons bent geregistreerd.

Wil je toch wisselen van e-mailadres? Stuur jezelf dan een uitnodiging op dit nieuwe e-mailadres. Dat werkt zo:

 1. Log in met je huidige e-mailadres en ga naar je groep.
 2. Klik bovenin het scherm op de naam van je groep.
 3. Je zit nu in je groepsinstellingen. Verstuur een uitnodiging door het nieuwe e-mail te registreren.
 4. Gelukt? Dan kun je nu je oude e-mailadres uit je groep verwijderen.

Log in bij Fello en ga via de drie horizontale streepjes naar je groep. Je ziet hier ‘groepsleden’. Hier kun je familie en vrienden uitnodigen via bijvoorbeeld WhatsApp of e-mail.

Maar natuurlijk!  Als in het menu (via de drie horizontale streepjes links bovenaan) naar je groep gaat, zie je het kopje ‘groepsleden’. Daar vind je alle groepsleden.

Nee, Fello kent geen zogenaamde ‘adminfunctie’. Je kunt dus niemand verwijderen uit de groep. De enige manier is om de ander te vragen de groep te verlaten. Hij/zij kan via het menu naar de optie groepsinstellingen gaan, en daar onderaan kiezen voor ‘de groep verlaten’.

Helaas zit die functie nog niet in Fello. Wat je wel kunt doen is een koppeling maken met de agenda die je op je telefoon hebt. Hoe je dat doet lees je in het antwoord op de vraag hieronder. Alle afspraken waar je zelf op aanwezig staat in Fello, komen dan automatisch in je agenda. Hier kun je wel notificaties instellen.

Het is mogelijk om alle afspraken waar je zelf op aanwezig staat automatisch te laten syncen met een eigen agenda. De functie zit een beetje verstopt onder “Je gegevens” in het menu en dan bij “Je agenda koppeling”. De link die je daar krijgt kun je gebruiken voor een ‘calendar subscription’ in verschillende agenda applicaties. Let op, het kan een paar uur duren voordat wijzigingen zichtbaar zijn.

Google calender:

 • log in bij google calendar (online)
 • klik links op ‘de agenda van iemand anders’
 • klik op ‘via url’
 • plak hier de code die je in Fello hebt gekopieerd (deze begint https://appgetfello.com/api/ext …

Iphone calendar:

 • ga naar de instellingen van je telefoon
 • klik op accounts en wachtwoorden
 • klik op ‘nieuwe account’
 • klik op ‘andere’
 • klik op ‘voeg agenda abonnement toe’ (onder het kopje agenda’s)
 • plak hier de code die je in Fello hebt gekopieerd (deze begint https://appgetfello.com/api/ext …
 • klik op volgende
 • klik op opslaan

Om je account te verwijderen ga je naar de app, of log je in op de online omgeving (https://app.getfello.com/#/inloggen). Vervolgens ga je via het menu naar ‘je gegevens’. Daar kun je onderaan je account verwijderen.

Zorg kan altijd beter. En Fello ook. Daarom proberen we constant de app voor je te verbeteren. Met elke update werkt Fello nog beter. We raden je dan ook aan om elke update even te installeren. Via de App Store of via de Play Store. Daarna kun je Fello weer gebruiken zoals je dat al deed. Maar dan nu met nog meer gemak.

Voor Windows hebben we geen app, maar wel een mobiele website. En da’s eigenlijk net zo makkelijk. Ga op je Windows-Phone naar onze website. Log even in of registreer je als nieuwe gebruiker. Je kunt dan zonder problemen meedoen met je groep. Ook als de anderen wel de app gebruiken.

No problem! Je kunt Fello ook gebruiken op je computer. Ga naar onze website. Log even in of registreer je als nieuwe gebruiker. Je kunt dan zonder problemen meedoen met je groep. Ook als de anderen wel de app gebruiken.

Hoe meer helpende handjes hoe beter! Je mag zelf bepalen hoe je Fello gebruikt. Dus je mag zelf weten wie je uitnodigt voor je groep.

Ook professionele handjes zijn van harte welkom in je groep. Je mag zelf bepalen hoe je Fello gebruikt. Dus je mag ook zelf weten wie je uitnodigt voor je groep. Fello werkt al met vele professionals samen. Zoals Buurtzorg, Cello, Middin, Lelie Zorggroep, Careyn, Marente en Pieter van Foreest. Ze maken allemaal gebruik van Fello en zijn erg enthousiast over onze dienst.

Fello maakt gebruikt van een strenge beveiligde omgeving. Maar toch raden we het uitwisselen van medische gegevens af. Meer weten? Lees dan hier even onze gebruiksvoorwaarden en ons privacyreglement.

Je vindt de foto functie als je in een chat zit, links onderin bij het camera icoon.

Fello is een gratis app voor gebruikers en dat willen we graag zo houden. Een app onderhouden en verbeteren kost echter veel geld. Bedrijven laten adverteren in de app is een manier om daar een bijdrage aan te leveren.

Voorwaarden

Absoluut! Fello is super veilig en super privé. Bovendien hebben we onze app zodanig gebouwd dat alleen jij toegang hebt tot de zorggroep. We werken namelijk met ‘toegangstokens’. Dat zijn unieke codes die gekoppeld zijn aan het e-mailadres waarmee je bij ons bent geregistreerd. Meer weten? Lees dan hier even onze gebruiksvoorwaarden en ons privacyreglement.

Onze kleine lettertjes in het groot:

 • Alleen jij en de mensen die je uitnodigt kunnen berichten lezen in je groep.
 • DELA verkoopt geen persoonlijke gegevens aan derden.
 • DELA maakt altijd gebruik van een beveiligde internetverbinding (https).

Meer weten? Lees dan hier onze complete gebruiksvoorwaarden. Als je je registreert voor Fello en je e-mailadres bevestigt, ga je met deze voorwaarden akkoord.

We vinden je privacy heel belangrijk! Wil je precies weten wat we met je persoonsgegevens doen? Dus welke gegevens we gebruiken, hoe we ze gebruiken en waarvoor? Lees dan even ons privacyreglement.

Dat kun je lezen in ons privacyreglement. Daar staat precies in wat we doen met je persoonsgegevens. Dus welke gegevens we gebruiken, hoe we ze gebruiken en waarvoor.

Over Fello

Dat klopt! In september 2015 hebben we onze naam veranderd naar Fello. Leuker toch?

Op een goede dag kwamen we in aanraking met mantelzorg. Een van onze moeders werkt namelijk als wijkverpleegkundige. Via haar kregen we te horen hoe zwaar mantelzorg is. En voor welke enorme uitdagingen deze familiezorgers staan. We waren zo geschrokken dat we besloten een handje te helpen. Als echte webdevelopers kwamen we op het idee om een app te maken. En zo werden we de trotse ouders van Fello. Inmiddels is Fello eigendom van coöperatie DELA. Onder DELA kan Fello verder opbloeien en nog meer impact maken!

In Eindhoven. Het adres is Oude Stadsgracht 1, 5611 DD Eindhoven.

Wat leuk! Dat kan natuurlijk. Je kunt dan het best contact opnemen met Esmee (esmee@getfello.com).

Dat kan! Kijk voor meer informatie op onze mediakaart, of neem contact op met Esmee via esmee@getfello.com

Mediakaart Fello

Staat de oplossing er niet bij? Of heb je een andere vraag?

Stuur een e-mail naar support@getfello.com

 

Fello is een initiatief van coöperatie DELA

coöperatie DELA
Oude Stadsgracht 1
5611 DD Eindhoven

Kvk: 17078393
Btw: NL002065526B01
Bank: NL58 RABO 0302 7328 10

Gebruiksvoorwaarden
Privacyreglement
Cookiebeleid