3 december 2018

Kom je ook naar Nationale Snertdag 2018 op 9 december?

Leestijd: 3 minuten

December is een feestmaand en dat zou het voor iedereen moeten zijn. Mantelzorgen kan soms best zwaar zijn, waardoor de leuke dingen misschien naar de achtergrond verdwijnen. Om hier toch aandacht voor te (blijven) houden attendeer ik je graag op de Nationale Snertdag, georganiseerd door Klup. Deze dag is in het leven geroepen als startsein voor de feestdagen, om zo op een vrolijke en gezellige manier met elkaar de wintermaanden in te gaan.

Geniet samen van de snertdag

De Nationale Snertdag wordt nu voor de tweede georganiseerd op zondag 9 december. Het zou natuurlijk fantastisch zijn om zoveel mogelijk mensen bij elkaar te brengen en onder het genot van een heerlijk kopje snert te genieten van de zondag, mooie gesprekken, nieuwe mensen en elkaar.

Kom alleen of kom samen en nodig kinderen, familie, vrienden of de buurman uit en ga gezellig snert eten op 1 van de 72 locaties in Nederland. Er hebben zich al meer dan 1.000 mensen aangemeld. *

Klup? Wat is dat?

Klup is een app voor 50 plussers, waarmee je op een leuke manier nieuwe mensen kunt leren kennen in je eigen omgeving, of daar buiten. Bij Klup draait het namelijk om het ontmoeten van leeftijdsgenoten tijdens gezellige activiteiten. Daarnaast kun je in de Klup app connecties maken en contact houden met andere kluppers (gebruikers) in de buurt en met mensen die je hebt leren kennen tijdens de activiteiten. Met al meer dan 20.000 gebruikers in Nederland wordt er flink op los ‘geklupt’.

Klup en Fello?

Sinds augustus van dit jaar heeft Klup een samenwerking met coöperatie DELA. Dit vanuit dezelfde achtergrond als dat Fello nu onderdeel van DELA is: we geloven allemaal in het verbinden van mensen, klaar staan voor elkaar en dat je samen meer kunt dan alleen.

Je kunt Sylvia een mail sturen via sylvia@getfello.com, of bel haar op nummer 06 82 81 16 33.

Fello Familie Agenda App

Meld je aan voor de Nationale Snertdag op een locatie bij jou in de buurt.

* De horecaondernemers bieden voor deze bijzondere dag een heerlijke snertactie waarbij je een huisgemaakte kop snert kunt eten voor maar €5,- (exclusief drankjes).

Esmee van Tilburg Marketing communicatie adviseur Esmee werkt bij coöperatie DELA en is daar verantwoordelijk voor Fello. Ze is continu bezig om de app zo goed en mooi mogelijk te maken.

Say hello to Fello. De nummer 1 familie agenda om samen voor iemand te zorgen. Makkelijk en gratis!

Fello Familie Agenda App