8 december 2021

Fello de gedeelde agenda stopt 1 oktober 2022

Leestijd: 4 minuten

Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten om op 1 oktober 2022 te stoppen met de Fello-app. Voorlopig kunnen de huidige gebruikers Fello blijven gebruiken. Ook komen we met iets nieuws! In deze blog leggen we alles aan je uit.

Waarom stoppen we met de Fello-app?
Sinds 1 maart 2018 is Fello een dienst van coöperatie DELA. We kochten de app om mantelzorgers te kunnen ontzorgen. De afgelopen jaren hebben we veel geleerd op het gebied van mantelzorg. Met die kennis hebben we een dienst ontwikkeld waarmee we mantelzorgers nóg beter kunnen helpen. Hierover lees je verderop meer.

De gedeelde agenda van Fello past onvoldoende bij deze nieuwe dienst, onder meer omdat het aantal mantelzorgers onder de gebruikers slechts klein is. Onderhouden van de app is daardoor te kostbaar. Daarom moeten we helaas met de Fello-app stoppen. Dat doen we niet op korte termijn, maar wél op 1 oktober 2022.

Wat betekent dit voor gebruikers

  • De app en online omgeving blijven in de lucht tot 1 oktober 2022.
  • Uiterlijk 15 december 2021 vervalt de mogelijkheid om een nieuw account te kunnen aanmaken.
  • Totdat we écht stoppen, blijven we support geven.
  • We doen geen updates meer aan de Fello-app.
  • Uiterlijk een maand voor de echte stopdatum informeren we je daarover.

Andere agenda-apps
Mocht je nu al willen overstappen op een andere gezamenlijke agenda, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor Hello 24/7, Klender, Nettie, Timetree (Engelstalig) of Google calendar.

Nieuw van Fello: mantelzorgcoaches
Vaak raken mantelzorgers niet overbelast van de zorg die ze bieden aan hun naaste, maar van de rompslomp van regeltaken. Zeker als ze daarnaast ook werken. Het kan stress en zelfs uitval veroorzaken. Daarom biedt Fello via werkgevers mantelzorgcoaches aan voor werknemers die zorgen voor hun partner, ouder, kind of andere naaste.

Zou jij dit ook willen op het werk? Tip je werkgever dan eens op info.getfello.com/werkgevers.

Heb je nog vragen?
Wil je iets vragen over deze blog of heb je een opmerking? Stuur dan een e-mail naar esmee@getfello.com. We helpen je graag.

Esmee van Tilburg Marketing communicatie adviseur Esmee werkt bij coöperatie DELA en is daar verantwoordelijk voor Fello. Ze is continu bezig om de app zo goed en mooi mogelijk te maken.

Say hello to Fello. De nummer 1 familie agenda om samen voor iemand te zorgen. Makkelijk en gratis!

Fello Familie Agenda App