fello illustratie vier miljoen mantelzorgers

Vier miljoen familiezorgers

Ons land telt maar liefst vier miljoen mantelzorgers; mensen die dag in dag uit zorgen voor een familielid of een vriend.

fello illustratie mantelzorg moeilijk hulp vragen

Hulp vragen is moeilijk

Een op de drie familiezorgers durft niet om hulp te vragen. En als ze het doen, dan is het vaak niet makkelijk.

fello illustratie mantelzorg makkelijker maken

De helft is overbelast

Familiezorg is zwaar. Voor een op de twee mantelzorgers is het zelfs te zwaar. Wij willen de zorg een beetje verlichten.

“Families zelfsturend en zelfredzaam maken, daar staan wij voor.”

Ons doel

Zou dat niet mooi zijn? Een wereld waarin iedereen voor elkaar zorgt. We zijn verantwoordelijk voor elkaars welzijn en welvaart. Dus laten we die verantwoordelijkheid dan ook delen. Voor elkaar zorgen is sterker dan het sterkste zorgsysteem. Daarom willen wij families helpen om voor elkaar te zorgen en om samen de zorg te verdelen en te dragen. Lees ook ons manifest.

Wij werken samen met

Hier waren wij te zien of horen

Het team

Elien Phernambucq

Elien Phernambucq

Als ontwerper wil Elien graag verrassen. Ze is gefascineerd in de interactie tussen mensen en apps. Die fascinatie gebruikt ze om ideeën te bedenken en te ontwikkelen waar je als mens écht iets aan hebt. Verder kan Elien heel goed luisteren naar de gebruikers van Fello en is ze een gedreven spreker.

Niels Meijssen

Niels Meijssen

Turbo Niels versnelt elk proces! Niels komt namelijk uit het bedrijfsleven. Daardoor is ie enorm gedreven om onze app steeds beter, sneller en mooier te maken. Verder houdt Niels zich ook veel bezig met de van-alles-en-nog-wat-afdeling. Lekker afwisselend dus.

Johan Langendoen

Johan Langendoen

Johan is de technische motor van ons team. Hij is onze eigen Google. Stel ‘m een vraag en hij heeft een antwoord. En hij weet je ook altijd te overtuigen. Het is dan ook niet zo gek dat Johan de man is die de koers uitzet en precies weet hoe je een idee uit moet voeren.

Michael Noom

Michael Noom

Michael is een echte vakman. Een codeschrijver in hart en nieren. Hij ontwikkelt de back-end van Fello: het werkend brein van onze app. Michael is altijd bezig met de toekomst. Hij timmert net zo lang aan degelijke en gedetailleerde systemen dat ze niet alleen vandaag goed werken, maar ook in de toekomst bruikbaar zijn.

Job van Stiphout

Job van Stiphout

Job is onze front-end developer. Hij bouwt de voorkant van onze app; ons gezicht. Job heeft bijna overal kaas van gegeten: van elektrotechniek tot sound-engineering tot pop-up restaurants. Verder is ie ‘sharp as a razorblade’... hij weet altijd op het juiste moment precies de juiste vraag te stellen.

Rutger Docter

Rutger Docter

Rutger is onze marketeer. Hij zoekt altijd naar echte verhalen voor echte mensen. Om die verhalen te maken, weet hij raad met elke vakgek. Van tekstschrijvers tot ontwerpers. En van fotografen tot videomakers. Een bont gezelschap. Waar strateeg Rutger elke keer een kleurrijk en succesvol team van weet te kneden.

Wendela Troll

Wendela Troll

Wendela is onze lachende interaction designer. Ze stippelt de paadjes uit die de gebruikers van onze app bewandelen. En elke keer maakt ze van een klein idee een groot succes.

Steven Gerkes

Steven Gerkes

Steven houdt zich bezig met de online Fello community. Hij deelt het belangrijkste nieuws en de beste verhalen van Fello. Verdiept zich in de gebruikers en gebruikt die input om de band tussen de gebruiker en het team te versterken.

Gert Hans Berghuis

Gert Hans Berghuis

Gert Hans heeft twee voornamen en twee petten. Hij is partner van Fabrique én coach van Fello. Aangezien hij de geestelijke vader is van 9292.nl, ING.nl en Rijksmuseum.nl zijn we maar wat blij met zijn wijze woorden. Hij krijgt het voor elkaar om complexe situatie plat te slaan tot een idee waar je wat mee kunt.