fello illustratie vier miljoen mantelzorgers

Vier miljoen familiezorgers

Ons land telt maar liefst vier miljoen mantelzorgers; mensen die dag in dag uit zorgen voor een familielid of een vriend.

fello illustratie mantelzorg moeilijk hulp vragen

Hulp vragen is moeilijk

Een op de drie familiezorgers durft niet om hulp te vragen. En als ze het doen, dan is het vaak niet makkelijk.

fello illustratie mantelzorg makkelijker maken

De helft is overbelast

Familiezorg is zwaar. Voor een op de twee mantelzorgers is het zelfs te zwaar. Wij willen de zorg een beetje verlichten.

“Families zelfsturend en zelfredzaam maken, daar staan wij voor.”

Ons doel

Zou dat niet mooi zijn? Een wereld waarin iedereen voor elkaar zorgt. We zijn verantwoordelijk voor elkaars welzijn en welvaart. Dus laten we die verantwoordelijkheid dan ook delen. Voor elkaar zorgen is sterker dan het sterkste zorgsysteem. Daarom willen wij families helpen om voor elkaar te zorgen en om samen de zorg te verdelen en te dragen. Lees ook ons manifest.

Fello is een initiatief van coöperatie DELA

Hier waren wij te zien of horen

Het team

Esmee van Tilburg

Esmee werkt bij coöperatie DELA en is daar verantwoordelijk voor de Fello app. Samen met Elien, Niels, Johan en Michael is ze continu bezig om de app zo goed en mooi mogelijk te maken.

Elien Phernambucq

Elien Phernambucq

Als ontwerper wil Elien graag verrassen. Ze is gefascineerd in de interactie tussen mensen en apps. Die fascinatie gebruikt ze om ideeën te bedenken en te ontwikkelen waar je als mens écht iets aan hebt. Verder kan Elien heel goed luisteren naar de gebruikers van Fello en is ze een gedreven spreker.

Niels Meijssen

Niels Meijssen

Turbo Niels versnelt elk proces! Niels komt namelijk uit het bedrijfsleven. Daardoor is ie enorm gedreven om onze app steeds beter, sneller en mooier te maken. Verder houdt Niels zich ook veel bezig met de van-alles-en-nog-wat-afdeling. Lekker afwisselend dus.

Johan Langendoen

Johan Langendoen

Johan is de technische motor van ons team. Hij is onze eigen Google. Stel ‘m een vraag en hij heeft een antwoord. En hij weet je ook altijd te overtuigen. Het is dan ook niet zo gek dat Johan de man is die de koers uitzet en precies weet hoe je een idee uit moet voeren.

Michael Noom

Michael Noom

Michael is een echte vakman. Een codeschrijver in hart en nieren. Hij ontwikkelt de back-end van Fello: het werkend brein van onze app. Michael is altijd bezig met de toekomst. Hij timmert net zo lang aan degelijke en gedetailleerde systemen dat ze niet alleen vandaag goed werken, maar ook in de toekomst bruikbaar zijn.