18 november 2019

Wil jij Fello helpen?

Leestijd: 3 minuten

Voor iemand zorgen is dankbaar werk. Daar zijn we het zonder twijfel over eens. Maar als je samen met anderen verantwoordelijk voor iemand bent, schort het nog wel eens aan overzicht. Wie doet wat? Wie is wanneer op bezoek? Je wilt voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en jezelf voorbijloopt. De gedeelde agenda van Fello maakt het samen zorgen voor een ander een stuk makkelijker. Sinds 1 maart 2018 is Fello onderdeel van DELA. “Met DELA kan Fello haar impact verder vergroten”, aldus Niels Meijssen, co-founder van Fello.

Aan de keukentafel

Het idee voor Fello ontstond al in 2014. De moeder van Niels, een wijkverpleegkundige, zag veel families worstelen met het verlenen van mantelzorg, waarop Niels een aantal handige mensen om zich heen verzamelde. Daarmee begon een klassiek start-up-verhaal: de bouw van een app voor mantelzorgers. De basis werd gelegd aan de keukentafel in een studentenhuis, maar inmiddels is Fello uitgegroeid tot een belangrijke app. Ruim 75 procent van de gebruikers geeft aan dat de samenwerking binnen de familie is verbeterd dankzij Fello. Taken worden goed verdeeld en familieleden hebben meer rust.

Waardige oude dag

Fello is nu ruim anderhalf jaar onderdeel van DELA. Ouderen wonen steeds langer thuis, vaak met hulp van en zorg door familieleden. In de praktijk blijkt dat vaak lastig te organiseren. Fello is één van de projecten van het DELA Innovatielab helpt bij het verder uitbouwen van het domein ‘waardige oude dag’ binnen DELA.

Fello wil blijven verbeteren

We willen graag op dezelfde voet verder. Een gratis app voor gebruikers die écht helpt. Achter de schermen werken we hard aan verbeteringen. En op de website van Fello delen we regelmatig informatieve blogs. Om dat alles voor elkaar te krijgen is er wel geld nodig. Dat Fello onderdeel is van DELA wil namelijk niet zeggen dat Fello niet zelfvoorzienend moet zijn.

Doneren

Een manier om geld te verdienen zijn de advertenties in Fello. Ook willen we tevreden gebruikers vragen een donatie te doen. Daarom is er nu een donatie-knop. Iedereen kan een bedrag naar keuze doneren. Op die manier zorgen we er samen voor dat Fello blijvend kan verbeteren. Wil jij ons hierbij helpen? Doneren kan hier.

Dankjewel!

De voordelen van Fello

  • Maak een zorggroep aan en verdeel taken
  • Een handig overzicht met alle afspraken
Fello Familie Agenda App

Esmee van Tilburg Marketing communicatie adviseur Esmee werkt bij coöperatie DELA en is daar verantwoordelijk voor Fello. Ze is continu bezig om de app zo goed en mooi mogelijk te maken.

Say hello to Fello. De nummer 1 familie agenda om samen voor iemand te zorgen. Makkelijk en gratis!

Fello Familie Agenda App